Line-up 2K bekend voor E3

2K games heeft voor de komende E3 Media and Business Sammit de line-up bekendgemaakt.

Zo kunnen we gaan genieten van Gearbox' shooter Bordelands voor de PC, PlayStation 3 en de Xbox 360 en deze zal worden gepresenteerd op het hoofdpodium. Deze shooter zal dit jaar nog niet verschijnen.

Ook krijgen we wat te zien van BioShock voor de PlayStation 3 en Sid meier's Civilization IV: Colonization voor de PC. Daarnaast krijgen we NBA 2K9 en NHL 2K9 te zien en vermoedelijk een nieuwe teaser van het vervolg van The Darkness of BioShock.

De E3 zal plaatsvinden in het Los Angeles Convention Center op 14 juli.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?