Spore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc, Nintendo DS, Nintendo Wii, Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Limited Edition voor Spore

Nog dit jaar zullen we ons eigen universum gaan maken met Spore. Sinds enige tijd kunnen we aan de gang met de Spore Creature Creator, maar natuurlijk willen we al onze creaties natuurlijk in een wereld zien rondhuppelen.

EA heeft bekendgemaakt dat de pc-versie van Spore (de game komt ook op de Nintendo DS en de Wii) een speciale editie zal krijgen, Spore Galactic Edition genaamd. Deze versie bevat meer dan de gewone versie, namelijk:
- een making of-DVD: Making of Spore
- een DVD van National Geographic: The Human Toolkit
- een boek: The Art of Spore
- een poster
- een uitgebreide Galactic-handleiding

Tot nu toe is deze editie alleen aangekondigd voor de VS. Wanneer er duidelijkheid komt over een Europese versie, dan lees je dat natuurlijk hier.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?