Check hier alle PlayStation State of Play content

Limited Edition van Dead or Alive Paradise

De schaars geklede dames van Dead or Alive komen naar de PSP in Dead or Alive Paradise. Het spel zal geen fighter worden, maar enkel mini-games bevatten die grotendeels op het strand afspelen. Voor de verzamelaar van de serie is er een Limited Edition aangekondigd, die de volgende extra's met zich meebrengt:

• Kasumi beeldje
• Dead or Alive Paradise - De game zelf.
• DOA Secret Picture Collection
• Secret Live Recorded Voice & Soundtrack CD

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?