Limited Edition Super Smash Bros. Ultimate amiibo box bevat 63 amiibo

Geplaatst:
Aangepast: 17 maart 2024 17:37

Voor de echte verzamelaar komt er een gelimiteerd oplage van een speciale amiibo verzameling. Een groot deel van de vechters uit Super Smash Bros. Ultimate is hierin vertegenwoordigd.

Het pakket bestaat uit maar liefst 63 amiibo die stuk voor stuk ook in het rooster van Super Smash Bros. Ultimate voor komen. Echter betekent het dus ook dat er nog elf personages missen, die moet je dan toch echt zelf nog bij elkaar verzamelen. Onder meer de amiibo van K. Rool, Piranha Plant en Ridley zijn in deze limited edition terug te vinden. De amiibo worden geleverd in een mooie doos en tevens ontvang je er een mooie poster bij die je eventueel als achtergrond kunt gebruiken wanneer je je amiibo een plek geeft. Wat de prijs van het pakket gaat worden is nog niet bekend. Tot nu toe is deze limited edition alleen verschenen op de Japanse Amazon website en zijn er straks maar vijftig van te koop. Je moet er dus snel bij zijn en waarschijnlijk een aardige duit in het zakje doen om je eigenaar te mogen noemen van deze box.

Super Smash Bros Ultimated amiibo

Super Smash Bros. Ultimate komt uit op 7 december voor de Nintendo Switch.

Bron: Amazon Japan
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord