Limbo ontwikkelaar Playdead maakt open world game

Geplaatst: 23 januari 2021 00:27
Aangepast: 23 januari 2021 00:29

Ontwikkelaar Playdead, onder meer bekend van games als Limbo en Inside, is bezig met het ontwikkelen van een nieuwe game. Het gaat om een open world sci-fi adventure.

Wie onze review van Limbo heeft gelezen weet dat ontwikkelaar Playdead goed in staat is een uitstekende game te produceren. Onze review van Playdeads Inside bewijst dat het geen lucky shot was, maar dat de studio daadwerkelijk kwaliteit weet te brengen. Toch gooit het Deense bedrijf het roer volledig om voor de komende game. Op de vacaturesite van de ontwikkelaar is te lezen dat zij op dit moment bezig zijn met het ontwikkelen van een third person open world sci-fi adventure game. Het is op zijn minst opvallend en gedurfd dat zij daarmee van hun succesformules Limbo en Inside afstappen. Op de website van Playdead is ook al wat artwork van de nieuwe game terug te vinden en de screenshots wijzen er in ieder geval wel op dat de studio niet van de duistere stijl afwijkt.

 1 1 1 1 1 1 1 1

Wanneer we de nieuwe game van Playdead mogen verwachten is nog niet bekend. Hopelijk krijgen we in de loop van dit jaar meer informatie omtrent het nieuwe project van de Deense studio.

Bron: Playdead
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord