LIMBO
  • ONTWIKKELAAR Playdead
  • EERSTE RELEASEDATUM 8 april 2010
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita, PlayStation 4, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Indie
  • GAMELINER SCORE

LIMBO krijgt misschien een Xbox One-versie

Ontwikkelaar Playdead is momenteel druk bezig met een nieuwe game genaamd Inside. Toch lijkt het erop dat ze ook werken aan een Xbox One-versie van LIMBO. De indie topper verscheen op de website van de Koreaanse keuringscommissie, waar al eerder onaangekondigde games zijn gelekt.

LIMBO kwam in 2010 uit voor de Xbox 360. De game kwam daarna ook naar de pc, iOS, PlayStation 3 en de PlayStation Vita. Ontwikkelaar Playdead heeft een goede relatie met Microsoft, dus een versie voor de Xbox One lijkt niet onwaarschijnlijk.

TAGS

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?