Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Lijpe trailer van Supersonic

Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars. Dat is een naam die je niet 1,2,3 verzint. Toch zijn er mensen die bij het horen van deze naam een pareltje van een game voor ogen hadden.

Het idee is zeker orgineel te noemen en zou best eens een ontzettend hilarisch multiplay-tijdsverdrijf kunnen worden. Voor een betere uitleg kan je het beste de trailer bekijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?