Lighthouse Interactive krijgt licentie van Nintendo

Lighthouse Interactive heeft bekendgemaakt dat het bedrijf een licentie heeft gekregen van Nintendo om games uit te geven voor de Nintendo Wii en Nintendo DS.

Wanneer de eerste games gaan verschijnen is nog niet bekend, maar we kunnen er vanuit gaan dat deze games snel gaan verschijnen.

This is a significant milestone in the continued growth of the company. It gives us the opportunity to further expand our product catalogue and take Lighthouse Interactive to the next level. We look forward to working with Nintendo.

Aldus Steve Wall, mede-oprichter van Lighthouse Interactive.

Lighthouse Interactieve staat bekend om games als Overclocked en SunAge. Houd voor meer informatie Gameliner in de gaten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?