Life Is Strange: True Colors Switch uitgesteld

Geplaatst: 12 augustus 2021 14:24

Life Is Strange: True Colors staat gepland voor 10 september, maar de versie van de game voor de Nintendo Switch is uitgesteld naar later dit jaar.

De vertraging van de Switch versie van de game werd door de ontwikkelaars op Twitter bekendgemaakt. Een nieuwe datum voor de release wordt nog niet gegeven, maar wel dat de ontwikkelaar nog steeds van plan is de game dit jaar uit te brengen. Ze vertellen fans hun social media kanalen in de gaten te houden voor meer informatie over de nieuwe releasedatum. De Remastered Edition van Life Is Strange werd eerder al uitgesteld tot 2022, terwijl deze eigenlijk dit jaar nog uit zou komen. Dit om het ontwikkelingsteam wat meer ademruimte te geven tussen de release van True Colors, Wavelengths en de Remastered Edition.

Life Is Strange: True Colors komt uit op 10 september, met uitzondering van de Nintendo Switch versie.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Life is Strange: True Colors

Series

Life is Strange

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 september 2021

Ontwikkelaar

Deck Nine

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord