Liedjes importeren naar Guitar Hero 5

Guitar Hero 5, het nieuwste deel in deze serie, bevat de optie om je liedjes uit de oudere Guitar Hero delen te importeren naar Guitar Hero 5, zodat je deze ook kunt spelen. Helemaal nieuw is dit concept niet, Guitar Hero's concurrent 'Rock Band' kent deze optie ook.

Helaas zijn niet alle nummers te importeren. Zo werken alleen Guitar Hero delen World Tour en Smash Hits samen met deze optie. Nog een groot nadeel is dat het niet gratis is. Je zult moeten bètalen voor liedjes die je al eerder hebt bètaald door het betreffende spel te kopen.

Op 18 september komt Guitar Hero 5 uit. Je kunt onder andere met 4 spelers iedere combinatie van instrumenten bespelen. Dat houdt in je met zijn vieren tegelijk kunt drummen, mits je vier drumsets bezit.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?