Check hier alle PlayStation State of Play content

Leuke weetjes voor de Kingdom Hearts-fans

In een interview met het Japanse blad Famitsu heeft Tetsuya Nomura, de man achter de Kingdom Hearts-games, een aantal leuke weetje prijsgegeven over het ontwerp van Sora en de toekomst van Kingdom Hearts.

Zo heeft Nomura aangegeven dat Kingdom Hearts 3 zo snel mogelijk in ontwikkeling gaat en dat Sora ook aanwezig zal zijn in toekomstige games. Meerdere weetjes uit het interview vindt je hieronder.

- Sora was in het eerste ontwerp een leeuw met een staart, omdat Nomura Sora wou laten lijken op een Disney Karakter.
- Sora staart werd echter verwijderd tijdens de ontwikkeling van Final Fantasy VIII. Daarbij had een karakter uit Final Fantasy IX al een staart, waardoor Sora de zijne verloor.
- Een kettingzaag als wapen was het idee voor de keyblade.
- Sora's schoenen werden bedacht toen Nomura het karakter met Disney aan het bespreken was.
- Sora zal aanwezig zijn in toekomstige games.
- Nomura is nog niet zeker over toekomstige projecten.
- Nomura gelooft dat Birth By Sleep laat zien dat het Kingdom Hearts Osaka team ook de mogelijkheden heeft om een volwaardige Kingdom Hearts-game te ontwikkelen.
- Kingdom Hearts 3 zal zo snel mogelijk in ontwikkeling gaan.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?