Let's Sing 2020
  • ONTWIKKELAAR Voxler
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 oktober 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Nintendo Switch
  • GENRE Muziek, Party
  • GAMELINER SCORE

Let's Sing 2020 aangekondigd

Ravenscourt en Voxler hebben vandaag Let's Sing 2020 aangekondigd. Het jaarlijkse zangfestijn barst ook dit najaar weer los op menig console.

Deze nieuwste aanvulling op de Let's Sing-franchise brengt uiteraard weer nieuwe muziek met zich mee. Je kunt je stembanden dit jaar onder meer op de proef stellen met nummers als Sweet but Spycho van Ava Max, Someone You Loved van Lewis Capaldi, One Kiss van Calvin Harris en Dua Lipa en Let You Love Me van Rita Ora. Voor de minder hippe muziekliefhebbers - zoals ondergetekende - zijn er ook fijne klassiekertjes als Angels van Robbie Williams, Wannabe van Spice Girls en The Show Must Go On van Queen toegevoegd. De totale tracklist bestaat, evenals de lijst van Let's Sing 2019, uit dertig nummers.

Lets Sing 20201

Let's Sing 2020 komt uit op 25 oktober voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Ravenscourt

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?