Len Wiseman regisseert Gears-film

Len Wiseman gaat de regie voor de verfilming van Gears of War op zich nemen. Wiseman maakte zijn regiedebuut met de Underworld-films. Ook werkte hij mee aan onder andere Independence Day en Godzilla.

In Live Free or Die Hard, ook een film van Wiseman, was al een scene te zien waarin een jongetje Gears of War speelde. Chris Morgan zal het scenario schrijven en New Line Cinema zal verantwoordelijk zijn voor de productie.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?