Lekker sporten met een celebrity

Uitgever Electronic Arts heeft wereldkundig bekendgemaakt dat we nog deze winter kunnen gaan sporten met beroemdheden en sporthelden in Celebrity Sports Showdown voor de Nintendo Wii. Celebrity Sports Showdown bestaat uit 12 sportieve minigames die je kunt spelen met beroemdheden als Avril Lavigne, Fergie, LeAnn Rimes, Nelly Furtado en Keith Urban.

De 12 minigames zijn:
- Air Racers
- Arena Dodgeball
- Beach Volleyball
- Cliff Hangers
- Curling
- Hurdle Derby
- Inner-Tubing
- Joust Duel
- Rapid Fire Archery
- Slalom Showdown
- Smash Badminton
- Wild Water Canoeing

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?