Lekker muziek luisteren en film kijken via Xbox Live

Microsoft gaat met Last.fm samenwerken aan een project, waarmee het mogelijk wordt om via Xbox Live muziek te downloaden. Je kunt via de vertrouwde structuur van de 'New Xbox Experience' nieuwe muziek downloaden, om het daarna te luisteren terwijl je bijvoorbeeld je favoriete game speelt.

Ook zal er binnenkort de mogelijkheid zien om via je Xbox live televisie te kijken, zonder daar nieuwe hardware voor te kopen. Ook zal het mogelijk zijn om de nieuwste films te kijken via het netwerk van de Xbox 360. Helaas zijn de twee functies nog niet aangekondigd voor Nederland, maar na de testfase van dit project zal dat vast en zeker gaan gebeuren.

Het derde punt ging over een koppeling die gaat komen tussen de Xbox 360 en de netwerksite Facebook. Op die manier kun je via je console alles doen wat je ook via de normale site kunt doen. Daarnaast kun je video's en screenshots maken van de games die je speelt, om ze daarna te uploaden naar je Facebook profiel.

Als laatste werd ook nog aangekondigd dat je via je Xbox 360 kunt gaan Twitteren, zodat je ook al je game ervaringen meteen met de wereld kunt gaan delen.

Je hoeft binnenkort dus nooit meer je game kamertje uit, want je hebt alle multimedia die je nodig hebt nu gewoon in je Xbox 360 zitten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?