Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Lekker knallen in de bèta van Call of Duty: World at War

Activision heeft het plan om in oktober een multiplayer bèta vrij te geven voor de Xbox360 en de pc. Goed nieuws natuurlijk, maar voor de bèta van de Xbox360 moet je wel wat extra's doen. Of je moet je inschrijven op callofduty.com, óf je moet de game pre-orderen bij Gamestop. Aan jou de keuze natuurlijk, maar het registreren op de site van Call of Duty lijkt ons de beste manier.

De pc versie lijkt daarentegen geen beperkingen te hebben, dus als het goed is kan iedereen die in oktober gewoon gaan downloaden. De game zelf komt eind dit jaar uit. In Call of Duty: World at War, die wordt ontwikkeld door Treyarch, ga je weer terug naar de Tweede Wereldoorlog. Het verschil is dat je dit keer niet vecht in Europa, maar in Azië.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?