Leipzig Games Convention is niet meer

Er werd al enige tijd gespeculeerd over het vertrek van de Games Convention uit Leipzig. Steden die kandidaat stonden waren onder andere München, Hamburg en Frankfurt.

Vandaag is bekend geworden dat kandidaat nummer vier, Keulen, vanaf 2009 de Games Convention zal krijgen. Goed nieuws voor gamers uit de Benelux, aangezien Keulen een stuk dichter bij ligt dan Leipzig. Tevens is de nieuwe naam van deze beurs bekendgemaakt, namelijk Games Com.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?