Legrand Legacy: Tale of the Fatebounds komt naar consoles

Geplaatst: 2 januari 2019 16:40
Aangepast: 2 januari 2019 16:53

Uitgever Another Indie en ontwikkelaar Semisoft hebben aangekondigd dat Legrand Legacy: Tale of the Fatebounds, een hommage aan de klassieke JRPG’s, naar de consoles komt. De game is oorspronkelijk in januari 2018 op de pc uitgekomen.

Het avontuur vindt plaats in de handgetekende wereld van Legrand en die wordt bevolkt door vele, wonderlijke wezens. De wereld van Legrand wordt geteisterd door oorlogen en die zijn de voedingsbodem voor verhalen over wraak en verlossing. Vecht samen met de Fatebounds om de orde in Legrand te herstellen. Vergeet niet dat iedereen zijn eigen belangen heeft, dus wees je er van bewust dat je niet iedereen kunt vertrouwen. Bekijk hier de aankondigingstrailer voor de pc.

Legrand Legacy: Tale of the Fatebounds komt op 24 januari naar de Nintendo Switch; de versies voor de PlayStation 4 en Xbox One komen later dit jaar.

Bron: Gematsu
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Legrand Legacy: Tale of the Fatebounds

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasedatum

24 januari 2018

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord