LEGO wil nog meer Nintendo-sets gaan uitbrengen

Geplaatst: 14 maart 2020 12:50

LEGO staat open voor het idee om nog meer sets van Nintendo uit te gaan brengen. Dat maakte design manager Jonathan Bennink bekend in een interview met een LEGO-fansite.

Eerder deze week werd de LEGO Super Mario officieel aangekondigd. De interactieve LEGO-set kreeg veel aandacht en al snel ontstond de vraag of er in de toekomst nog meer geliefde Nintendo-franchises naar de wereld van LEGO komen. In een met LEGO-fansite, The Brothers Brick, kreeg design manager van LEGO Lab Jonathan Bennink ook deze vraag. Hij gaf aan dat hij hier nog niks over kon zeggen, maar gaf wel aan dat LEGO interesse heeft om met andere franchises van de Japanse gamegigant aan de slag te gaan.

Of Nintendo ook interesse heeft in een nieuwe samenwerking met LEGO is niet duidelijk. Wanneer de LEGO Super Mario-set uitkomt is nog onbekend.

Bron: The Brothers Brick

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord