Lego Universe naar de console

Volgens projectleider Mark Hansen is het heel goed mogelijk dat Lego Universe naar de console komt.

De voor de PC ontwikkelde MMO werd onlangs nog uitgesteld tot later dit jaar en komt mogelijk zelfs pas uit in 2010. Nu is bekend geworden dat de ontwikkelaar zeker de mogelijkheden zal bekijken om de game naar de console te brengen.

Mark Hansen zei hierover het volgende:

"The thing is, we have it on our radar, and we're looking at it. It's just when would be the right time for it to come onto a console."

Mocht Lego Universe naar de console komen, dan zal dit waarschijnlijk niet voor 2011 gebeuren.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?