LEGO Universe Closed bèta gestart

Voor iedereen die vroeger bouwwerken heeft gemaakt met de welbekende LEGO steentjes, zijn vast op de hoogte van de laatste LEGO games. Zo hebben we een aantal games gehad die gebaseerd waren op bekende namen in de filmindustrie, maar nog geen enkele recente game die puur gebaseerd is op het LEGO universum. Zo is er nu LEGO Universe, een MMORPG voor de op de pc waarin spelers met hun eigen bouwblokjes de wereld in kunnen duiken.

Vanaf vandaag zijn de eerste LEGO Universe Closed bèta uitnodigingen verstuurd naar mensen die zich hadden aangemeld, maar aanmelden kan uiteraard nog steeds op deze site. De bèta zal speelbaar zijn op de volgende momenten.

Donderdag: 17.00 - 03.00 EU (CET) / 11:00 "21:00 US (EST)
Zaterdag: 20.00 - 02.00 EU (CET) / 14:00"20:00 US (EST)
Zondag: 14.00 - 17.00 EU (CET) / 08:00 "11:00 US (EST)

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?