Check al onze gamescom content hier!
LEGO Universe
  • ONTWIKKELAAR Netdevil
  • RELEASEDATUM 22 oktober 2010
  • PLATFORMEN Pc
  • GAMELINER SCORE -

LEGO Universe betalingsplannen bekendgemaakt

De LEGO Universe stemde mij zeer tevreden, maar op de dag dat wij het artikel postte, was al bekend dat LEGO Universe bètaald zou worden. Maandelijks zul je moeten bètalen om door te kunnen spelen.

Hoeveel dat zou moeten kosten, was nog niet bekend. Vandaag maakte LEGO de plannen zelf bekend. LEGO Universe zelf kost ongeveer 40 euro. Bij de aanschaf krijg je 30 gratis dagen. Na die dagen kan je het abonnement verversen. Zo kost een extra maand ongeveer 10 euro, 6 maanden kost 50 euro en voor een jaar bètaal je 90 euro. LEGO Universe verschijnt aan het eind van dit jaar voor pc en Mac.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?