LEGO Super Mario releasedatum bekendgemaakt

Geplaatst:

De LEGO Super Mario-sets hebben nu officieel een releasedatum gekregen. Op Mario-dag werd de LEGO-set al geteased, maar werd er bij de officiële aankondiging de prijs en releasedatum niet vermeld.

In maart kondigde Nintendo de samenwerking met LEGO aan en was in de trailer te zien dat het niet zomaar om een LEGO-set ging, maar een interactieve real-life Mario game. In de vorm van LEGO moet Mario de eindstreep halen en muntjes verzamelen. Alle voortgang en behaalde munten worden vervolgens via een telefoon-app opgeslagen. De Super Mario Lego starterset is vandaag al te pre-orderen en heeft en prijs van zestig euro. Voor de Piranha plant en Bowsers kasteel uitbreiding moet je nog even geduld hebben, deze zijn pas later te koop.

LEGO Super Mario verschijnt op 1 augustus in de winkels, maar is nu al te pre-orderen.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord