LEGO Super Mario krijgt zes nieuwe uitbreidingen

Geplaatst:

Nintendo heeft weer een aantal uitbreidingen voor de LEGO Super Mario startersset aangekondigd. Met de uitbreidingen kunnen er nieuwe levels worden gebouwd en keren bekende personages terug.

Met de startersset van LEGO Super Mario werden twee uitbreidingen aangekondigd. Deze moeten nog uitkomen, maar Nintendo heeft vandaag weer zes nieuwe uitbreidingen onthuld. In de trailer zien we bekende personages zoals Yoshi en de Toads die ieder hun eigen uitbreiding hebben gekregen. Yoshi heeft dan ook zijn eigen huisje en de Toads hebben hun eigen paddenstoelen dorp. Voor wat meer gevaar moet je zijn bij de uitbreidingen die de vijanden Thwomp en Bullet Bill toevoegen.In de trailer zijn ook de nieuwe Power-Up Packs te zien die eerder al werden aangekondigd.

De nieuwe sets en Power-Up Packs verschijnen op 1 augustus en zijn een uitbreiding voor de LEGO Super Mario Starterset.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord