LEGO Star Wars: The Skywalker Saga ontvangt DLC

Geplaatst:
Aangepast: 8 maart 2022 14:36

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga krijgt een wagonlading aan DLC. Onder andere The Mandalorian en Rogue One komen terug in de downloadbare content.

Kun je geloven dat de aankondiging van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga alweer bijna drie jaar geleden werd gedaan? Deze visueel krachtige game streeft ernaar om de grootste LEGO-game aller tijden te worden. Als de initiële game daar niet voor zorgt, doet de DLC dat wel. De game gaat namelijk een hele hoop downloadbare content verwelkomen. Maar liefst zeven DLC-pakketten maken hun opwachting. De DLC bevat speelbare personages uit het sterrenstelsel, plus personages die niet in de negen films uit de saga voorkomen. De pakketten worden door het jaar heen uitgebracht. Zo kun je vanaf de lancering aan de slag met Greef Karga uit The Mandalorian en een jonge Han Solo uit het Solo: A Star Wars Story-personagepakket. Ook het Classic Characters- en het Trooper-pakket zijn vanaf die dag beschikbaar. Later dit jaar worden er nieuwe personagepakketten gedropt. Zo verschijnt op 19 april het Rogue One: A Star Wars Story-personagepakket. Op Star Wars-dag (4 mei) kun je vervolgens weer aan de slag met de The Mandalorian Seizoen 2- en Star Wars: The Bad Batch-personagepakketten. Je kunt de personages aanschaffen via de seizoenspas, of de pakketten los kopen.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt op 5 april 2022 op de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc. De eerste DLC is tevens vanaf die dag beschikbaar.

Bron: Warner Bros. Games
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Series

LEGO

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 april 2022

Ontwikkelaar

TT Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord