LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

  • Ontwikkelaar TT Games
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Puzzel
  • Gameliner score -

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is uitgesteld

Als je graag LEGO Star Wars: The Skywalker Saga wil spelen, dan moet je iets langer wachten, want de game is uitgesteld. De ontwikkelaar TT Games liet in een tweet weten dat het niet mogelijk is de game uit te brengen in de lente.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is de grootste LEGO Star Wars-game tot nu toe en dat is volgens de ontwikkelaar de reden waarom er meer tijd nodig is. The Skywalker Saga omvat, in tegenstelling van tot de eerder uitgebrachte LEGO Star Wars: The Complete Saga, alle negen films uit de filmreeks. Daarnaast heeft de game een nieuwe engine, verbeterde gevechten, complete voice acting en meerdere hub-werelden. TT Games heeft gezegd dat het meer speelbare personages bevat dan alle voorgaande games, met honderden LEGO-figuurtjes om uit te kiezen. TT Games zegt dat er zo snel mogelijk een nieuwe releasedatum aankomt.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga komt uit op de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON TT Games

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?