LEGO Star Wars III is een feit

Na LEGO Star Wars II: The Original Trilogy en LEGO Star Wars: The Complete Saga kan je je afvragen wat er nou verder gedaan moet worden met de LEGO Star Wars franchise. Ontwikkelaar Traveller's Tales weet het wel. Zij hebben vandaag bekendgemaakt de animatieserie The Clone Wars in een LEGO-sausje te dompelen.

De game zal zich plaatsvinden in de eerste seizoenen van The Clone Wars. Lego Star Wars III: The Clone Wars zal deze herfst uitkomen voor PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo DS en PSP. Ga jij hem halen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?