LEGO Marvel Super Heroes 2

  • ONTWIKKELAAR Traveller's Tales
  • RELEASEDATUM 15 november 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GAMELINER SCORE

LEGO Marvel Super Heroes 2 ontvangt Runaways-DLC

Warner Bros. heeft bekendgemaakt dat LEGO Marvel Super Heroes 2 het Runaways DLC-pack heeft ontvangen. De content is onderdeel van de Season Pass, maar ook los verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Het Runaways DLC-pack is gebaseerd op de gelijknamige strip. Het bevat een nieuwe level die zich onder water afspeelt in Marine Vivarium. Naast een nieuwe level kunnen spelers aan de slag met de personagee Nico Minoru, Chase Stein, Alex Wilder, Karolina Dean, Molly Hayes, Old Lace en Gertrude Yorkes.

LEGO Marvel Super Heroes 2 is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Warner Bros.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?