LEGO Indiana Jones 2 telt vijftien personages

Op 20 november kunnen we dan eindelijk los in het vervolg op LEGO Indiana Jones, genaamd LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues. De game vertelt het verhaal van Indiana Jones uit vier films, inclusief de film Indiana Jones: The Kingdom of the Crystal Skull. Uiteraard in LEGO-stijl.

De game bevat naast Indiana Jones nog veertien andere personages, waaronder één object. Deze personages zijn:

1. Cairo Digger
2. Crystal Skull (Object)
3. Enemy Mechanic
4. Indiana Jones
5. Lao Che
6. Major Arnold Toht
7. Marion Ravenwood
8. Mola Ram
9. Mutt
10. Native
11. Professor Henry Jones Senior
12. Rene Belloq
13. Short Round
14. Spalko
15. Willie Scott

Naast bovenstaande lijst is het ook mogelijk om je eigen personages te maken. De game verschijnt op de Nintendo DS, Nintendo Wii, PC, PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox 360 en iPhone.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?