LEGO Indiana Jones 2 aangekondigd

Na LEGO Indiana Jones komt LucasArts nu met een nieuwe game. Deze game gaat LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues heten en zal voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, PSP, Wii en DS worden uitgebracht.

LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues zal naast de eerste drie Indiana Jones-films ook het vierde deel (Kingdom of the Crystal Skull) bevatten. Ook gaat het mogelijk zijn om je eigen levels te maken.

LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues verschijnt in de herfst van dit jaar.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?