LEGO Harry Potter online co-op

Eind deze maand mogen we het zelf ervaren, maar ditmaal moeten we het nog even met nieuws doen. Met al eerdere berichten over de achievements in de game en trailers. Geeft de uitgever nog meer nieuws vrij.

Kort na de release (25 juni) zal er een co-op patch verschijnen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Met een drop-in / drop-out systeem kunnen gamers ieder moment inspringen om anderen te helpen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?