Check hier alle PlayStation State of Play content

LEGO Call of Duty is mogelijk

De LEGO-games doen het goed. Dat hebben LEGO Star Wars, Indiana Jones en Batman wel bewezen. Vandaag verscheen echter een aparte Tweet op de Twitter van Josh Olin, Community Manager Treyarch. Er bestaat namelijk een kans dat we naast deze LEGO-games ook LEGO Call of Duty krijgen.

Tweet van Josh Olin:

LEGO Call of Duty? It could work

Ook gaf Olin in deze Tweet een linkje naar een filmpje gemaakt door Keshen. Hierin kun je de LEGO in actie zien. Dit is echter wel een zelfgemaakt filmpje. Het is dus zeker geen trailer.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?