LEGO Batman verkoopt miljoen

Dat LEGO nog lang niet klaar is bewijzen ze wel met LEGO Batman. Uitgever Warner Bros Games kondigt aan dat de game in de UK al een miljoen keer over de toonbank is gevlogen.

Het is mogelijk dat de komende Harry Potter reeks nog vaker over de toonbank zal vliegen. Dit omdat Harry Potter origineel al veel succesvoller is dan LEGO Batman.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?