Legends of Runeterra
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 24 januari 2020
  • PLATFORMEN Pc, iOS, Android
  • GENRE Cardgame
  • GAMELINER SCORE -

Legends of Runeterra open bèta aangekondigd

Riot Games heeft via YouTube de open bèta voor Legends of Runettera aangekondigd. De digitale kaart-game is gebaseerd op hun populaire game League of Legends.

Tijdens het 10-jarige jubileum werd de digitale kaart-game Legends of Runettera aangekondigd en konden spelers zich registreren voor de twee test sessies. Riot Games heeft nu bekendgemaakt de game voor iedereen beschikbaar te maken. Sinds de laatste test sessie zijn er een aantal zaken veranderd. Zo worden de accounts niet meer gereset en kunnen vrienden worden uitgedaagd via de vriendenlijst. Legends of Runettera kent nu ook ranglijsten, waarbij je van Iron tot Master kunt klimmen door het winnen van games. Wanneer je verliest ,wordt je niet teruggeplaatst in rang. Daarnaast worden de volgende twaalf maanden nieuwe kaarten, regio's en personages toegevoegd.

Legends of Runettera open bèta begint op 24 januari. Spelers die zich registreren voor 20 januari hebben een dag eerder toegang.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?