Legends of Runeterra
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 24 januari 2020
  • PLATFORMEN Pc, iOS, Android
  • GENRE Cardgame
  • GAMELINER SCORE -

Legends of Runeterra gaat open bèta verlaten

Riot Games heeft de releasedatum voor Legends of Runeterra bekendgemaakt. De afgelopen maanden bevond de game zich in de open bèta, maar gaat deze in april nog verlaten.

Legends of Runeterra is een kaartgame gebaseerd op de wereld en karakters van League of Legends. De game kende al een aantal regio's en karakters, maar met de release komt er een compleet nieuwe regio en honderdtwintig nieuwe kaarten bij. En geen zorgen, alle voortgang die je hebt geboekt tijdens de open bèta wordt overgezet. Alleen de ranglijsten veranderen, want het bèta seizoen komt ten einde. Met de aankondiging werd direct een trailer gedeeld. Naast dat er een aantal bekende gezichten in de trailer te zien zijn, wordt het belang van improvisatie en het bedenken van meerdere perspectieven getoond.

Legends of Runeterra kwam al met een aardige collectie aan kaarten en regio's, maar wordt nu nog uitgebreider. Dit betekent meer toffe combinaties. Helaas, krijgen we pas later deze maand te horen welke regio er wordt toegevoegd.Nu maar hopen dat het Shurima wordt.

Legends of Runeterra verlaat op 30 april de open bèta en is dan te spelen op de pc en mobiele telefoon. Momenteel is de game al te spelen op de pc. Als bedankje krijgen alle open bèta spelers de Moonstruck Poro Guardian.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?