Check hier alle PlayStation State of Play content

Left4Dead 2 DLC krijgt een datum

Op vrijdag 23 april krijgt Left4Dead 2 er een nieuwe uitbreiding bij. De nieuwe DLC genaamd 'The Passing' gaat weer veel extra zombie actie brengen in deze populaire zombie shooter.

In deze uitbreiding kun je nu ook de vier karakters kiezen uit deel 1 in de serie en er is de 'Infected Survivor' bij gekomen. Ook zullen er nieuwe wapens en een nieuwe campaign beschikbaar zijn. Dus grijp je honkbalknuppel en laad je shotgun vast door, want ze komen er weer aan!
BRAINS!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?