Left4Dead 2 betekend nog meer zombies

Alsof de eerste Left4Dead game al niet genoeg zombies kende, dan heb je het tweede deel nog niet gezien. In de trailer die tijdens de E3 werd getoond, kan je zien dat Left4Dead 2 nog meer zombies kent, die meer dan ooit uit zijn op jouw leven.

De game komt nog dit jaar uit, op 17 november. Het wordt eind dit jaar dus weer flink zombieschieten, en daar kunnen wij als gamers natuurlijk geen genoeg van krijgen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?