Left 4 Dead tegen Left 4 Dead 2

Left 4 Dead kwam aan het einde van 2008 uit, maar wordt nog steeds veel gespeeld door een grote community. Veel fans hadden er dan ook bezwaar tegen dat Left 4 Dead 2 zo snel werd aangekondigd.

Valve maakte eerder al bekend dat de content uit de originele Left 4 Dead ook zal gaan werken bij Left 4 Dead 2, maar er komt nog een extra functie. Het zal namelijk mogelijk zijn om bezitters van beide games tegen elkaar te laten spelen. Dus Left 4 Dead spelers tegen Left 4 Dead 2 spelers.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?