Back 4 Blood

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Horror, Survival
  • Gameliner score -

Left 4 Dead opvolger Back 4 Blood laat van zich horen

Back 4 Blood, de opvolger van Left 4 Dead, lijkt toch niet opgegeven te zijn. Onlangs kwam er nieuwe concept art van de game online. Er is dus toch nog hoop, al was het even geleden dat we iets over de game hoorden.

Ontwikkelaar Turtle Rock Studios geeft nog niet veel informatie vrij over Back 4 Blood. Maar je hebt nu in ieder geval één stuk concept art waar je naar kunt staren. De game werd in maart 2019 onthuld, maar sindsdien hebben we er niet veel meer over gehoord. Het is een co-op First Person Shooter waarin je het opneemt tegen de ondoden. Met PvP, een campaign en een nieuwe universe. De game is dus niet officieel gekoppeld aan Left 4 Dead. Meer dan dat heeft de ontwikkelaar nog niet vrijgegeven, maar de concept art geeft wel ruimte voor speculatie. Een fort suggereert dat de zombies de wereld al een tijdje in hun greep hebben en dat mensen zich aan hebben gepast. Het feit dat Turtle Rock ervoor heeft gekozen om dit als eerste te laten zien, betekent waarschijnlijk dat het een belangrijke rol speelt in de game. Misschien de nieuwe safe house?

Back 4 Blood

Een release datum voor Back 4 Blood is er nog niet.

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?