Left 4 Dead opvolger Back 4 Blood laat van zich horen

Geplaatst:
Aangepast: 7 april 2021 11:46

Back 4 Blood, de opvolger van Left 4 Dead, lijkt toch niet opgegeven te zijn. Onlangs kwam er nieuwe concept art van de game online. Er is dus toch nog hoop, al was het even geleden dat we iets over de game hoorden.

Ontwikkelaar Turtle Rock Studios geeft nog niet veel informatie vrij over Back 4 Blood. Maar je hebt nu in ieder geval één stuk concept art waar je naar kunt staren. De game werd in maart 2019 onthuld, maar sindsdien hebben we er niet veel meer over gehoord. Het is een co-op First Person Shooter waarin je het opneemt tegen de ondoden. Met PvP, een campaign en een nieuwe universe. De game is dus niet officieel gekoppeld aan Left 4 Dead. Meer dan dat heeft de ontwikkelaar nog niet vrijgegeven, maar de concept art geeft wel ruimte voor speculatie. Een fort suggereert dat de zombies de wereld al een tijdje in hun greep hebben en dat mensen zich aan hebben gepast. Het feit dat Turtle Rock ervoor heeft gekozen om dit als eerste te laten zien, betekent waarschijnlijk dat het een belangrijke rol speelt in de game. Misschien de nieuwe safe house?

Een release datum voor Back 4 Blood is er nog niet.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Back 4 Blood

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

12 oktober 2021

Ontwikkelaar

Turtle Rock Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord