Back 4 Blood

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Horror, Survival
  • Gameliner score -

Left 4 Dead ontwikkelaar werkt aan nieuwe zombie shooter

De ontwikkelaar achter het succesvolle eerste deel van Left 4 Dead, Turtle Rock Studios, is bezig met het creëren van een nieuwe co-op zombie shooter. De game heet Back 4 Blood en lijkt veel gelijkenissen te kennen met Left 4 Dead.

Op de website van Turtle Rock staat te lezen dat Back 4 Blood veel eigenschappen gemeen heeft met Left 4 Dead. Niet alleen lijkt de naam een verwijzing naar de populaire zombie shooter, ook het co-op element is in deze game geïmplementeerd. Toch geeft de studio aan dat dit geen Left 4 Dead 3 wordt, maar dat er veel nieuwe features zijn toegevoegd die de game uniek maken. Warner Bros. Interactive Entertainment is de uitgever van de nieuwe game.

Left 4 Dead

Afgezien van de aankondiging dat er aan de game wordt gewerkt, is er niets bekendgemaakt. Wanneer de game gaat verschijnen is vooralsnog dus nog onduidelijk. Back 4 Blood wordt uitgebracht voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?