Left 4 Dead

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter, Horror, Survival
  • Gameliner score

Left 4 Dead nu als Pre-Purchase op Steam

Left 4 Dead begint er al aan te komen en vanwege de vele reclame die er wordt gemaakt voor de game komt Valve ook met een speciale actie.

De game is nu namelijk al te koop als Pre-Purchase op Valve's platform Steam. Als je de game nu koopt krijg je zelfs 10 procent korting! Valve is erg onder de indruk van de game. Dit hebben ze erover gezegd:

"With just over four weeks until launch, Left 4 Dead is showing every sign of topping The Orange Box on both the PC and Xbox 360, at retail as well as on Steam,"

, aldus Doug Loumbardi van Valve.

"Our pre-sell numbers at retail have jumped to over 65% greater than Orange Box at the same proximity to launch, and we're seeing tremendous enthusiasm for the product in what promises to be another great year for gaming on both platforms."

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?