Check hier alle PlayStation State of Play content

Left 4 Dead komt met nieuwe campaign

Op de E3 kwam Valve met de aankondiging van Left 4 Dead 2. Veel fans waren het hier niet mee eens, en lieten dat ook duidelijk blijken in verschillende reacties. Het eerste deel zou volgens de gamers nog lang niet zijn doel hebben bereikt (bijvoorbeeld qua downloadable content). Valve reageerde hier rustig op, en kon vertellen dat ze heus nog wel bezig waren met extra content.

Vandaag voegt de ontwikkelaar de daad bij het woord, en kondigt het de campaign 'Crash Course' aan. Dit nieuwe brok aan gameplay moet vooral het gat tussen de campaigns 'No Mercy' en 'Death Toll' gaan vullen.

Since the release of Left 4 Dead last november, the design team has been excited about creating new experiences for this world and allowing players to do the same, by releasing much of our internal toolset, like the Survival Pack and Authoring Tools.

Crash Course zal in september uitkomen voor de Xbox 360 en PC. Nog een opmerkelijk feitje: PC gamers kunnen de content gewoon gratis downloaden, terwijl mensen met een Xbox 360 560 Microsoft Points neer moeten tellen om met de nieuwe campaign aan de slag te kunnen gaan.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?