Left 4 Dead gratis te spelen

Wil je eigenlijk altijd al een keer Left 4 Dead uitproberen, maar ben je er tot nu toe nog niet aan toe gekomen, dan krijg je morgen van Valve de ultieme kans om het alsnog te doen. Dan kun je de game namelijk via Steam gratis downloaden, waarna je hem 24 uur lang kunt spelen.

Als je de zombiegame download krijg je niet alleen toegang tot het volledige spel, maar ook tot het onlangs vrijgegeven Survival Pack. Grijp dus die kans om Left 4 Dead gratis uit te proberen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?