Left 4 Dead 2 niet het einde van het eerste deel

De woordvoerder van Valve, Doug Lombardi, heeft vandaag in een interview verteld dat de aankondiging van Left 4 Dead 2 zeker geen reden is om de downloadable content voor het eerste deel in de serie tot een halt te roepen. Left 4 Dead zal de komende tijd juist wél nieuwe content gaan krijgen.

It's definitely not the case that we're closing the book on L4D and saying, 'Next time you get anything is when the sequel comes out.
I think the short answer is: trust us a little bit. We've been pretty good over the years - even with L4D going back just a few months - about supporting games post-launch.

In Left 4 Dead 2 kun je verder gaan met het afschieten van zombies in vijf nieuwe campaigns, vier nieuwe personages, de stad New Orleans, verbeterde wapens, nieuwe typen van munitie, nieuwe eindbazen en nog veel meer. De game komt op 17 november uit voor de PC en Xbox 360.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?