Left 4 Dead 2 meer dan twee miljoen keer verkocht

Zojuist heeft ontwikkelaar Valve aangegeven dat Left 4 Dead 2 al meer dan twee miljoen keer over de toonbank is gegaan sinds de release op 17 november.

De games die gedownload zijn via Steam liggen in totaal veel hoger, aldus Valve. Het aantal verkochte exemplaren zijn een stuk hoger als het eerste deel. Daarnaast is de game al meer dan één miljoen keer gespeeld op Xbox Live. Binnenkort kunnen we van de ontwikkelaar downloadbare content verwachten. Blijf Gameliner in de gaten houden voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?