Left 4 Dead 2 demo vanaf morgen beschikbaar

Vanaf 3 november zal zowel voor PC gamers als Xbox 360 gamers met een Gold abonnement een demo van zombieshooter Left 4 Dead 2 beschikbaar zijn. Xbox 360 gamers met een Silver abonnement zullen een week langer moeten wachten.

Valve heeft voor gamers die een pre-order via Steam hebben geplaatst echter een leuke verrassing. Zij kunnen de demo namelijk al vanaf morgen downloaden om alvast een aantal ondoden de dood in te jagen.

Vanaf 17 november zal de volledige game via Steam te downloaden zijn en op 20 november ligt Left 4 Dead 2 voor de PC en de Xbox 360 in de winkel. Vergeet dus niet binnenkort je bestelling te plaatsen bij Gameliner.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?