Left 4 Dead 2 demo nu beschikbaar

Henk had Left 4 Dead 2 als pre-order besteld en had daarmee het voorrecht om de demo eerder te checken dan de mensen die geen pre-order geplaatst hadden. Hij was erg tevreden in zijn artikel. Nu kunnen de mensen zonder pre-order ook genieten van de demo.

Vanaf vandaag is de demo beschikbaar op de PC en op de Xbox 360. Alleen Xbox Live Gold-members kunnen de demo downloaden. Silver-members moeten nog een weekje geduld hebben.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?