Leer piano spelen op de DS

De game Easy Piano was al een tijdje terug aangekondigd, maar dat de game een accessoire met zich mee zou brengen was nog onbekend. De game zal namelijk samen met een piano worden geleverd.

Natuurlijk zal dit geen echte piano zijn, want de piano bevat niet meer dan 13 toetsen. Met deze 13 toetsen kun je wel meer dan 40 nummers spelen waarbij er onderscheidt wordt gemaakt tussen twee verschillende moeilijkheidsgraden. Binnenkort kan iedereen dus piano spelen op de Nintendo DS.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?