Check al onze gamescom content hier!
Fortnite
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • RELEASEDATUM 25 juli 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Leak: Zo ziet John Wick in Fortnite er uit

Een crossover tussen Fortnite en John Wick is nog niet officieel bevestigd, maar dat het er komt is eigenlijk al zeker. En dataminer Lucas7Yoshi heeft al gevonden hoe de John Wick-skin eruit ziet.

Ondanks dat Epic Games nog niet officieel bekend heeft gemaakt dat John Wick zijn opwachting gaat maken in het populaire Fortnite, heeft de ontwikkelaar wel al hints vrijgegeven die in die richting wijzen. Op hun Twitterkanaal is bijvoorbeeld een tweet geplaatst met een aantal emojis die erop wijzen dat de koele kikker naar de game komt. Dataminer Lucas7Yohi bevestigd deze hints door zijn vondst, want hij heeft de skin van John Wick gevonden en op Twitter geplaatst.

Wanneer het John Wick-evenement naar Fortnite komt is niet bekend, maar dat laat waarschijnlijk niet lang meer op zich wachten. Fortnite is speelbaar voor Android, iOS, pc, Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?