Leak: Xbox Series S bevestigd door Game Pass trial card

Geplaatst:

Het is wellicht het slechtste bewaarde geheim van 2020, maar de Xbox Series X lijkt nu toch echt bevestigd te zijn. De naam werd namelijk genoemd op een trial card van Xbox Game Pass Ultimate.

De leak is afkomstig van Braviary Brendan. Hij had namelijk een nieuwe controller besteld via Microsoft en kreeg daarbij een trail card voor Xbox Game Pass Ultimate. Dit is niet ongebruikelijk, omdat Microsoft graag mensen inneemt in hun populaire service. Dit keer stond er echter wat speciaals op de kaart. Er wordt namelijk niet alleen over de Xbox Series X gesproken, maar ook de Xbox Series S is van de partij. In het verleden is deze tweede console van Microsoft al vaker gelekt. Zo is het al bekend dat de Xbox Series S de goedkopere variant wordt van de Xbox Series X.

Deze maand komen we hopelijk meer te weten over de Xbox Series S. Microsoft heeft namelijk aangegeven een presentatie deze maand te willen geven. Origineel was deze presentatie bedoeld voor de maand augustus.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord